OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 tabletter
  • OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 tabletter

OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 tabletter

74,00 kr

Märke: Ostrovit

TILLVERKADE I EU

Kvantitet
Slut i Lager

OstroVit gurkmeja + svartpeppar + ingefära är ett kosttillskott som innehåller gurkmeja rhizomextrakt (Curcuma longa L.) standardiserat till 95% curcuminoids, ingefära root extrakt (Zingiber officinale Rosc.) Standardiserat till 5% gingeroli och frukt extrakt svartpeppar (Piper nigrum L.) standardiserad med 95% piperin. Kosttillskottet är en kombination av tre synergistiska kompletterande kryddor som har antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper.

90 tabletter i en förpackning

1 portion = 1 tablett

Standardiserade extrakt

Högsta kvalitet på råvaror

OstroVit Gurkmeja + Svartpeppar + Ingefära - Curcumin, Svartpeppar, Ingefära

Curcumin är en naturlig kemisk förening extraherad från kryddan som kallas gurkmeja. Föreningen används som en gul-orange livsmedelsfärgning och som en mycket kraftfull antioxidant i gruppen av polyfenolföreningar som har antiinflammatorisk aktivitet och förmågan att öka antalet antioxidanter som produceras av kroppen. Dess biotillgänglighet för vår kropp förbättrar närvaron av piperin, varför det är så viktigt att båda ämnena tas tillsammans. Curcumin används ofta som ett stöd vid behandling av torra ögonsyndrom, konjunktivit, glaukom och ischemisk retinopati. Många studier tyder på att curcumin kan stödja neurodegenerativa sjukdomar, såsom Alzheimers eller Parkinsons.

Svartpeppar - är en krydda som används praktiskt taget över hela världen för att ge maten en distinkt smak och krydda. Alkaloiden den innehåller - piperin påskyndar ämnesomsättningen av enskilda ämnen. Piperinen som finns i svartpepparfrukter förbättrar termogenesprocessen - det vill säga processen att producera värme, under vilken kroppen bränner kalorier, liksom lipolysprocessen genom adrenerga receptorer, dvs. oxidationen av fettvävnad. Piperin stimulerar sensoriska ändar i mag-tarmkanalen, vilket ökar utsöndringen av magsaft, och detta hjälper till att förbättra matsmältningen. Piperin bidrar också till absorptionen av vitaminer och mineraler, t.ex. selen, B-vitaminer och betakaroten. Dessutom, underlättar absorptionen av koenzym Q10 och ökar absorptionen av resveratrol eller curcumin. Piperin kan också öka absorptionen av vissa läkemedel.

Ingefära - är en krydda som är känd över hela världen och som innehåller flera ingredienser med antiviral aktivitet, varför ingefära har använts som en av hemmametoderna för behandling av förkylning och infektioner i flera år. Dess bakteriedödande och antiinflammatoriska egenskaper gör att den kan användas som ett hjälpmedel vid behandling av förkylning och influensa. Ingefära har också desinfektionsmedel. Den starka uppvärmningseffekten av ingefära kan användas för att kyla kroppen.

egenskaper

Kan hjälpa till att påskynda ämnesomsättningen

Stöder effektivt termogenesprocessen

Förbättrar kroppens fysiska tillstånd

Det har antibakteriella och antivirala effekter

Det är ett tillskott av kompletterande ämnen som fungerar synergistiskt

Det har en antioxidant effekt

Det stöder matsmältningsprocesserna i vår kropp

Näringskomposition:

1 portion 1 tablett
Gurkmeja rhizomextrakt 300 mg
- varav curcuminoider (95%) 285 mg
Ingefära rot extrakt 100 mg
- varav ingefära (5%) 5 mg
Fruktextrakt med svartpeppar 10,55 mg
- varav piperin (95%) 10 mg
1411
2020-05-31

Reviews (0)

Related products