Ostrovit Potassium 90 tabletter
  • Ostrovit Potassium 90 tabletter

Ostrovit Potassium 90 tabletter

44,44 kr
90 tablett 3 tabletter / dag, total gate 30, potassium1050 mg / kapsel
Märke: Ostrovit
TILLVERKAD I EU
Kvantitet
Slut i Lager

Kalium Ostrove är en tablett 90 som innehåller kalium, som är en värdefull mikronäringsämnen och en elektrolyt som reglerar kropp. För att undvika de negativa effekterna av brist, värt intag av kost kalium. Den innehåller kaliumcitrat i form av hög kvalitet, som kännetecknas av en god biotillgänglighet. Effektivt stödja arbetet i hjärtat, njurar och nervsystem.
En portion = 3 tabletter
Gate behållaren 30
Innehåll: 90 tabletter
1 tablett innehåller 1050 mg kaliumcitrat

Kalium är en viktig mineral för livet. Oumbärlig för en väl fungerande hjärta och njurar. Det finns i nästan alla livsmedel. Hög dos finns i gröna bladgrönsaker, frukt, grönsaker och fisk. Kalium-rik kost påverkar de mekanismer som styr en väl fungerande kroppen. Aktivitet gynnsamt påverkar hjärt-kärlsystemet, blodkärl, vilket bidrar också till att stabilisera blodtrycket. Kalium är också en elektrolyt som effektivt balansera en kost rik på natrium. Förbättrar energinivåer och mental hälsa.

Kaliumbrist i kroppen
Det finns många orsaker till kaliumbrist i kroppen. Detta kan påverka psyko stressen intensivt förlängas. Människor upplever kaliumbrist klagar ofta av kronisk trötthet, okontrollerade muskelsammandragningar eller inte, försvaga deras svar på stimuli. Brist manifesteras av högt blodtryck, såväl som de övre och nedre extremiteterna ödem. Minskade nivåer av kalium i kroppen förekommer oftast i varmt väder, när kroppen förlorar kalium utsöndring av svett.

Kalium egenskaper Ostrov
stödja nervsystemet
reglering av vattenförvaltningen i kroppen
justering fysiologiska tryck
Justera hjärtfrekvensen
minskar dålig LDL-kolesterol nivå.
233356

Reviews (0)

Related products