Protein Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech
  • Protein Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech
  • Protein Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech

Protein Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech

500,00 kr

Ny Bonus Storlek 1 Lb
cup 46 gram, cirka 50 portioner, 30grame 60% protein, 3 g kreatin, 6,8 g BCAA, 5 g glutamin, Leucin 3,3 g.
Den första produkten Holographic Authentication Muscle Märke: MuscleTech MADE IN USAMuscleTech äkthet check


Nitro-Tech Performance 5 lbs 2,27 kg Muscle Nya

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Den mest kraftfulla protein formel som utvecklats av Muscle, som inte känner till produkten Nitro-Tech Performance Series Isolera Whey peptider och primär energikälla. På grund av den framgång som hade version 1.8 Kg Lb 4 Muscle introducerades på marknaden samma produkt men med en högre volym, nya Nitro-Tech Performance 5 LB som är 2,27 kg.
Produkten levereras med ett hologram Secutor som kan skanna program från Google Play Muscle Verifiera .autentisering
Nitro-Tech är en vassle härrör från vetenskapligt framtagen och byggd för alla idrottsmän som vill ha mer muskler, mer kraft och bättre prestanda. NitroTech innehåller protein som härrör huvudsakligen från vassleproteinisolat förbättras också med den mest studerade formen av kreatin för snabbare muskeltillväxt och styrka.
Snabb leverans efter träningen aminosyra
Förutom dess ingredienser nyckeln till att bygga muskler, är Nitro Tech utformad för att ge essentiella aminosyror och aminosyror proteinogen som snabbt bryts ner och absorberas i blodet, vilket hjälper att reparera och tillväxt av muskelceller och hjälpa göra Nitro-Tech det perfekta valet för snabb leverans av aminosyror efter träningen.
Alanin är den andra aminosyran som används i syntesen av proteinet efter primär aminosyra leucin och är användbar för produktion av glukos under ett träningspass. Experter tror att efter träningen alanin tillskott kan bidra till att bekämpa nedbrytningen och främja muskelproteinsyntes.
Glycin är en aminosyra som har visat sig ha en roll i bildandet av många andra biologiska föreningar i kroppen såsom protein och kreatin, och även cell volumization stöd.
Bygga mer kraft än konventionella vassleproteiner.
Varje portion av Nitro-Tech innehåller en dos av 3 g kreatin-monohydrat. Kombineras i Nitro-Tech vassleprotein och kreatin ger mer motstånd än vanlig vassleprotein. I en studie, försökspersoner som använde kreatin och vassle kombination av prestanda NitroTech ökade i styrka jämfört med försökspersoner som använde vassleprotein vanligt.

Formeln ultra rent protein
En kopp Nitro-Tech innehåller 30 gram protein, i synnerhet vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat ultrafilizat hydrolyseras av inte mer än 1 gram kolhydrater och 1,5 gram fett! Vassleprotein Nitro-Tech filtrerades med användning av en flerstegs filterteknik för låg fetthalt, laktos och föroreningar.
NitroTech är ett perfekt val för elitidrottare som försöker upprätthålla en hög protein diet. I själva verket visar en studie att dess grundläggande ingredienser är bättre än vassleprotein ensamt och ökar uthållighet.
Advanced formel har vetenskapligt utvecklade av ledande industriforskare för att övervinna kapacitetsuppbyggnad vassleprotein muskler.
Nutrition Fakta:

kalorier 160
Kalorier från fett 25
totalt fett 2,5 g
mättat fett 1,5 g
kolesterol 80 mg
hela kolhydrat 4 g
socker 2 g
protein 30g
kalcium 135 mg
natrium 150 mg
BCAA 6,8 g
L-leucin 3,3 g
L-isoleucin 1,8 g
L-valin 1,7 g
kreatin Monohydrat 3 g
Glutamin och prekursor 5 g
100636
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
631656257403

Reviews (0)

Related products