Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

610,00 kr

Brand Kevin Levrone

Tillverkad i EU

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Kevin Levrone anabola ISO-vassle representerar en revolution i hur vassleprotein formuleras. Kevin Levrone anabola ISO- vassle härrör uteslutande från vassleisolat och erbjuder en oöverträffad renhet på 85 g protein per 100 gram produkt. Detta rika protein, plus den anabola tillväxten av mycket biotillgängliga aminosyror, skapar en fysiologisk miljö för allvarlig tillväxt.

Anabola ISO-vasslen mer än en formel som endast uppfyller en rekommenderad daglig dos av kvalitetsprotein, infunderade den andra och tredje mest eftertraktade föreningen för muskeltillväxt: 3000 mg kreatinmonohydrat och 500 mg D-asparaginsyra. Denna kraftfulla kombination markerar en enastående milstolpe för vassleproteinformler på dagens mättade marknad. Kreatinmonohydrat från anabola ISO-vassle arbetar för att regenerera ATP samtidigt som det stimulerar proteinsyntes, så att du kan uppnå större muskeltillväxt på kortare tid. D-asparaginsyra ökar naturliga nivåer av manliga hormoner för att maximera anabola effekter.

Sedan tillsatte jag ytterligare 1000 mg taurin för att förbättra blodflödet och stabilisera blodsockret, båda är absolut nödvändiga för att öppna hormonella översvämningar.

Kreatinmonohydrat , som är ett av de mest populära kosttillskott för idrottare världen över, med vetenskapligt bevisade effekter.

Fenugreek extrakt är ett växtextrakt som ökar kroppens anabola tillstånd. Fänkålsteroid saponiner är föregångarna i syntesen av hormoner med anabola effekter, dessutom ökar kväve retention i systemet, vilket stimulerar proteinsyntes.

taurinär en svavelsyra-aminosyra utan protein som förekommer ofta i djurvävnader. Taurin distribueras huvudsakligen i skelettmuskler, hjärta, hjärna och näthinnan. Taurin kan syntetiseras under interna transformationer i kroppen från cystein och metionin, men dess dispenserbara ursprung uppfyller inte kroppens krav på aminosyror. Således måste det erhållas genom diet. Taurin har många fysiologiska funktioner. Reglerar koncentrationen av kalcium i kroppen. Taurin är en neurotransmittor och neuromodulator och ansvarar för osmoreglering. Det är också involverat i bildandet av gallsyror och modulerar den inflammatoriska reaktionens gång. Taurin har antioxidativa egenskaper genom att skydda muskelceller från de skadliga effekterna av fria radikaler, som uppstår efter högintensiv och långvarig aerob träning. Denna aminosyra stimulerar också transporten av aktiva element till musklerna. Det har också antioxidantegenskaper, vilket skyddar musklerna från effekterna av fria radikaler, dvs. oxidativ stress som uppstår efter en intensiv och långvarig fysisk ansträngning.

D-asparaginsyra DAA är en aminosyra som, till skillnad från proteinbyggande aminosyror, är i form av D och inte i L. Naturligtvis finns proteinaminosyror i form av L, men som ett resultat av omvandling i kroppen kan omvandlas till form D. DAA har vunnit popularitet som en aminosyra som påverkar den naturliga produktionen av manliga hormoner och som sådan finns i anabola produkter.

ISO Whey Anabolic-formeln är ett överlägset anabolt vassleproteinkomplex för högpresterande idrottare.

Ett vassleprotein isolerar WPI, dvs en fraktion av vassleprotein som utsätts för mikro- och ultrafiltrering, vilket gör det möjligt att uppnå den högsta graden av proteinkoncentration i en produkt (över 90%). Den har det högsta innehållet av grenade aminosyror BCAA, som inte är mindre än 25 g per 100 g. Dessutom innehåller den inte kolhydrater och fetter. Vassleisolat, som vasslehydrolysat, är en fraktion som bör konsumeras omedelbart efter att ha vaknat eller omedelbart efter träning på grund av dess snabba absorberbarhet. Båda fraktionerna, WPI och WPH kompletterar varandra, där absorptionstiden och den högsta biotillgängligheten vassleaminogram är av grundläggande betydelse. På grund av den snabba absorberbarheten av WPI och effekten kan vassleisolat omvandlas i kroppen till glykogen förlorad under intensiv träning,

Rekommenderad administrering: Använd 1 eller 2 portioner dagligen, blanda 1 portion 30 g med 300 ml vatten eller skummjölk före träning eller omedelbart efter träning.

Näringsdeklaration:

Näringsvärde 100 g 30 g
Energi 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
fetter 2,8 g 0,8 g
varav mättad 1,1 g 0,5 g
kolhydrater 3,0 g 0,9 g
varav sockerarter 2,9 g 0,9 g
protein 85 g 25,5 g
Salt 0,45 g 0,14 g
Kreatinmonohydrat 10000 mg 3000 mg
varav kreatin 8400 mg 2520 mg
taurin 8400 mg 2520 mg
D-asparaginsyra 3333 mg 1000 mg
Aminosyraprofil 667 mg 500 mg
L-leucin 10,1 g
L-isoleucin 7,5 g
L-valin 6,4 g
Asparaginsyra 1,4 g
L-glutaminsyra 19,5 g
L-Serine 4,9 g
Glycin 1,1 g
L-histidin 1 g
L-arginin 1,5 g
L-treonin 7,3 g
L-Alanine 5 g
L-Proline 5,7 g
L-tyrosin 1.9
L-metionin 1,7 g
cystin 2 g
L-fenylalanin 2,4 g
L-lysin 9,3 g
L-tryptofan 1,3 g101422
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
5902610937934
Ny produkt

Reviews (0)

Related products