Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1.8 kg
  • Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1.8 kg

Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1.8 kg

517,00 kr

Märke JYM -tillägg Jim Stoppani

Jym Supplement Pro JYM Proteinblandning 1,8 kg

Gjord i USA

Jym Supplement Pro JYM Proteinblandning 1,8 kg

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Jym Supplement Pro JYM Proteinblandning 1,8 kg är ett premiumproteinpulver, en idealisk blandning av de tre mest effektiva typerna av muskelbyggande protein: vassle, micellärt kasein och äggprotein. Pro JYM är ditt favoritprotein både före och efter intensiva träningspass.

De tre typerna av Pro JYM Proteinblandning absorberas i kroppen med olika hastigheter, extremt snabbt vassleprotein, mycket långsamt kasein och medelstora ägg. Det är precis så du vill att proteinet ska verka för att dina muskler ska få en omedelbar tillförsel av aminosyror, byggstenarna i protein.

När det är korrekt utformat stöder proteinpulver verkligen tillväxt, styrka och återhämtning.

Forskning visar nu att när du lägger till medium och långsamt smältande protein till snabbt smältande vassleprotein, förblir muskelproteinsyntesen mer än när endast vassleprotein används. Och även muskelproteinretention är högre. Detta innebär att mer protein är inbyggt i muskler, vilket leder till långsiktiga vinster i muskelstorlek och uthållighet.

Huvudingrediens:

24 gram protein per portion, varav

7,5 gram vassleproteinisolat

7 gram micellärt kasein

7 gram mjölkproteinisolat

2,5 gram äggvita protein

Före och efter träning är två bra tider att ta Pro JYM, men din kropp behöver protein av hög kvalitet hela dagen för att reparera och bygga muskler. Den snabbsmältande vasslen i Pro JYM gör den till en utmärkt proteinkälla på morgonen för att stoppa katabolism, och långsamt kasein är perfekt att ta före sängen för att ge musklerna aminosyror medan du sover. Pro JYM fungerar också som mellanmål eller som tillägg till vilken måltid som helst.

Näringsdeklaration:

Jym Supplement Pro JYM Proteinblandning 1,8 kg

Serveringsstorlek 1 kopp Aroma Chocolate Mousse

Portioner per behållare: cirka 46 portioner

Näringsdeklaration
Kalorier
160
Totalt fett
3,5 g 4% **
Mättade fetter
3 g 15% **
Kolesterol
15 mg 5%
Natrium 190 mg 8%
Totalt kolhydrater
6 g 2% **
Kostfiber
1 g 4%
Totalt socker
1 g +
Innehåller 0 g tillsatt socker
0%
proteiner
24 g 48%
Kalcium
426 mg 33%
Järn
1 mg 6%
Kalium
120 mg 3%

** Det dagliga värdet i procent visar hur mycket ett näringsämne i en portion mat bidrar till en daglig kost. 2000 kalorier om dagen används för allmänna näringsråd.

+ Det dagliga värdet är inte inställt.

Ingrediens:

Proteinblandning (proteinisolat zer från vassle, micellärt kasein, proteinisolat från mjölk, protein från ägg), kokosgrädde (kokosolja, maltodextrin, matstärkelse, mono- och diglycerider, trikalciumfosfat), kakao bearbetad med alkali, minisniglar (socker, majssirap, modifierad majsstärkelse, gelatin, natriumhexametafosfat, konstgjorda smaker, naturliga smaker, konstgjorda färger, bitar för kex (socker, tapiokastärkelse, rismjöl, kakao bearbetad med alkali, palmolja, majsstärkelse) smaker, salt, bakpulver, sojalecitin), naturlig och konstgjord smak, havssalt, cellulosagummi, lecitinsolros, sukralos, acesulfamkalium, xantangummi.

Innehåller: SOJABÖN, MJÖLK OCH ÄGG. Produkt på vanlig utrustning som även bearbetar produkter som innehåller trädnötter och VETE -ingredienser.

101789

Särskilda referenser

ean13
817047020027
Ny produkt

Reviews (0)

Related products