Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 portioner
  • Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 portioner

Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 portioner

319,00 kr

Märke: Universal Nutrition

MADE IN USA

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Formel Universal Animal Pro Pump designades av John Jewett IFBB Pr en synergi av ingredienser att använda effektiva dosen för att maximera pumpprestanda och fokus på gymmet. Vi skapade Animal Pump Pro också vara gratis incitament för dem känsliga för koffein men ändå vill att alla prestanda, återvinning och koncentration av fördelarna med tidigare utbildning. Ta en titt på de ingredienser som kommer att ta din träning till nästa nivå:

Blanda Volumizing och pumpa:

Citrullin malat : är en aminosyra och ett mer effektivt medel för att öka L-arginin i serum än att ta L-arginin i sig, vilket avsevärt ökar nivåerna av kväveoxid NO. Genom att förbättra blodflödet till muskeln i arbetet, kan citrullin minska trötthet, ökad arbetsförmåga och styrka.

Nitrosigina: förening patenterade består av arginin silikat inositol länkade. Nitrosigina kan öka produktionen av kväveoxid med 5 gånger effektivare än arginin kan minska markörer för muskelskada i utbildning och muskler metabolisk produkt kan avlägsnas. Kisel, en komponent i Nitrosiginei visat sig öka styrka och flexibilitet hos artärväggar, vilket leder till förbättrad blodflödet och kardiovaskulär hälsa.

Hydromax : en patenterad högkoncentrerad form av glycerol som kan öka uthållighet under motions förhindrar minskad motståndskraft. Höggradigt osmotiska och öka den totala volymen av vattenmättad muskelceller, främja en pumpningsinflations celler. Detta kommer att förbättra muskel fyllighet och vascularity. Glycerol kan också spela en roll i temperaturreglering under höga temperaturer.

Kreatin : den beprövade ergogenic stöd till forskning visat styrketräning. Kreatin ger en källa till fosfat för ATP-produktion, förbättra uthållighet, styrka och muskelmassa vinster. Också, en osmotiskt aktiv förening med förmåga att dra vatten in i muskeln, ökar i sin tur pump effekten av svullnad av cellerna.

Energi och Focus Blend :

Alfa-GPC : Förmågan att passera blod-hjärnbarriären och ge kolin, som kan främja bildningen av acetylkolin. Acetylkolin är en signalsubstans involverad i neuronal funktion och muskelsammandragning. Genom att öka nivåerna av acetylkolin föreligger en förbättring i koncentration, kognitiv funktion och förmåga att producera muskelsammandragningar starkare.

Huperzin A : acetilcolinestersaza hämmare. Detta är en kolinerg förening som förhindrar nedbrytningen av acetylkolin i hjärnan. Genom att förhindra nedbrytningen av acetylkolin, kan huperzin A förbättra motivation, koncentration och den specifika uppgiften.

L-tyrosin: aminosyra som används för produktion av noradrenalin och dopamin. L-tyrosin, ger råvara för dessa katekolaminer, vilket har en positiv effekt på förebyggande av kognitiv nedgång under akut stress, liksom vad som upplevs under träningspasset.

elektrolyter:

Havssalt: natriumklorid, en avgörande komponent för hydratisering av en idrottsman. Natrium är den viktigaste elektrolyten i den extracellulära vätskan och spelar en viktig roll i matsmältningen, kognitiv funktion och muskelsammandragning. Även 2% vätskeförlust kan orsaka en minskning av motion prestanda, så hydrering är en av nycklarna till den bästa möjliga utbildning.

Näringsvärde:

Portionsstorlek: Två koppar (19,01 g-22 g)
gate 20
kalorier 15
hela kolhydrat 4 g
natrium 170 mg
kalium 100 mg
Volumizing komplex och pumpning
kreatinmonohydrat 5000 mg
citrullin malat 4000 mg
Glycerol 65% pulver (i form av Hydromax) 3000 mg
Arginin silikat inositol stabiliserat (såsom nitrosigina) 1500 mg
Matrix energi och fokus
L-tyrosin 2000 mg
L-Alpha Glicerilfosforilcolina 600 mg
(Alpha GPC 50% pulver
huperzin A 100MC
(Från Huperzia serrata Utdrag (full gräs))
elektrolyter 400 mg
havssalt
101197
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
039442042071

Reviews (0)

Related products