Outlift Concentrate 30 portioner

222,22 kr

Cup 6,2 gram, total gate 30.
Märke: Nutrex Research
Made in USA
Koncentrera Outlift 30 serv

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

30 Outlift tjänsten är förpackad koncentrat i en liten storlek 6,2 g per portion. År 2014 beslutade Nutrex Research att ta ställning med lanseringen OUTLIFT en färdig preklinisk utbildning, som var raka motsatsen jämfört med formler koncentrerade utbildning. Därefter OUTLIFT AMPED lanseras för dem som söker klinisk dos ingredienser och extrem energinivåer stimulerande. Idag strävar Nutrex att ge en fokuserad värd namnet OUTLIFT som ger en verklig prestationshöjande helt doseras med hjälp av nitrat NO3-T-teknik.

Outlift 30 serv koncentrat innehåller:
bitartrate kolin 1,5 mg
Studier tyder på att bitartrat Kolin är ett viktigt näringsämne som ökar nivåerna av acetylkolin, mental energi och kognitiv bearbetning, och samtidigt stödja styrka och prestationsförmågan. Acetylkolin stödja en hälsosam muskel sammandragande kraft, vilket är mycket viktigt under ett träningspass.

N-acetyl-L-tyrosin 750 mg
Forskning har visat att denna aminosyra sustain ökad motivation, vakenhet och mental koncentration. Det är känt som ett stimulerande av rörelse, öka energi under träning och låter dig enkelt nå din prestanda.

Natriumnitrat (NO3-T som) 500mg
Natriumnitrat är resultat av en kombination av salpetersyra med en natriumbas, såsom natriumhydroxid, natriumkarbonat eller natriumbikarbonat. Natrium är en välkänd mineral-och elektrolyt i kroppen som hjälper till att bibehålla fuktnivåer och muskelkontraktion. Nitrat, är natriumnitrat ca 73%, vilket innebär att i en dos av 1 g natriumnitrat konsumerade 730 mg och 270 mg natriumnitrit, nitrat ganska stor dos av en sådan förening för stark!

Kaff2 CITRAT 50,2% (aktiv) 400 mg
KONCENTRERAD OUTLIFT innehåller två aktiva källor av koffein, citrus och koffein Kaff2 vattenfri. Koffeincitrat är perfekt incitament för dem som vill så snabbt som möjligt öka energi eftersom det verkar för att öka nivån av koffein i blodet snabbare än andra källor till koffein.

Anhydro KOFFEIN 200mg
Koffein är en av de mest utforskade ingredienser för att förbättra prestanda. Komplettering med koffein omedelbart öka arbetsbelastningen och muskelstyrka, mental vakenhet och humör, hjälp att förlora fett och hjälper dig utbildad vid en högre intensitet.

Betain nitrat (NO3-T som) 300 mg
Nitrat är en kombination av betain och betain vattenfri salpetersyra. Betain (trimetylglycin) finns i rödbetor (som nitrater) och är också en metabolit av kolin. De som är bekanta med Nutrex Outlift Stim-Free bevittnade kraften i denna kraftfulla ergogenic händer. I kroppen, verkar betain som en metyldonator, vilket hjälper till att eliminera skadliga föreningar, såsom homocystein eller S-adenosylmetionin, en förening som förstärker produktionen av kreatin. I likhet med kreatin, betain fungerar som en osmolyt som stödjer cellulära hydrering nivåer. Betain har bevisats i ett flertal studier för att öka styrka och uthållighetsidrottare utbildade i övningar såsom bänkpress, vertikal hoppa och isometrisk styrka.

rauwolscin 1,5 mg
Rauwolscin är en alfa-receptorantagonist som kan blockera effekten av receptorn är ansvarig för att stoppa nedbrytningen av fett. Äta innan du tränar gör det möjligt för kroppen att hålla nedbrytningen av fett bortom den punkt som skulle ha stängts ordentligt, vilket i sin tur bidrar till att främja energi och uthållighet.
Nutrition Fakta:

Portionsstorlek: 6,1 g (ca 1 Scoop)
Portioner per förpackning 30
natrium 240 mg 10%
kolinbitartrat 1,5 g *
N-acetyl-L-tyrosin 750 mg *
Natriumnitrat (NO3 I-T) 500 mg *
Kaff2 Citrate 50,2% (vilket ger 200 mg koffein) 400 mg *
Betain Nitrat (NO3 I-T) 300 mg *
koffein vattenfri 200 mg *
rauwolscin 2 mg *

100797
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
857839006860

Reviews (0)

Related products