OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram
  • OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram

OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram

155,56 kr

Märke: Ostovit

MADE IN EU

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Ostrov Tri-kreatin malat är 500 gram kosttillskott av högsta kvalitet, med en källa av kreatin malat. Det är en kombination av kreatin och äpple-syra i ett förhållande av 1: 3. mikronisering av produkten är på den högsta nivån. Ideal hög biotillgänglighet och löslighet av produkten bestämdes genom höga krav på konsumenterna.

500 g kreatin malat i fält

Produkten innehåller 200 portioner

En portion = 2,5 gram

Kreatin malat - Tri Kreatin Malate

Skapad av malat förbättras upprepat anabola, anti-katabola och ergogenic kreatin. Kreatin är en organisk förening som består av fragment av proteiner som förekommer i muskelvävnaden. Huvuduppgiften för Kreatin är en ansamling av energi i musklerna, vilket ökar den mängd energi som kan användas under träning. Ökad energiinnehållet i muskler, ökar kroppens motståndskraft och därmed öka effektiviteten av regelbunden motion. Dessutom accelererar tillväxten av muskelmassa, öka muskelstyrka och öka effektiviteten i kroppen. Dessutom ökade kreatin innehåll bidrar till snabbare muskelåterhämtning mellan utbildning serien, som fördröjer effekten av fysisk trötthet och psykisk kropp. Skapad av malat är en av de bästa formerna lösliga kreatin mycket väl absorberas av kroppen och omvandlas till fosfokreatin effektiv. Det kännetecknas av en hög stabilitet på grund större motstånd mot de magen enzymer.

Bästa effekter till följd av långvarigt tillskott i kombination med en riktig kost, välbalanserad, lämplig utbildning och vila.

Ostrove egenskaper Tri-kreatin malat

Fungerar anabola - stöder muskel bygga ren

Ökar kroppens styrka och effektivitet

Stöd minskning av kroppsfett

Ökar träningseffektivitet

Accelererar musklernas återhämtning efter träning

Förseningar fysisk trötthet effekt

Absorberas väl kreatin form.

Vägbeskrivning:

Lägg 2,5 g (1/2 sked) i 100-150 ml vatten eller juice. De utbildningsdagar, dricka två portioner dagligen, en omedelbart efter uppvaknandet, den andra efter träning. De dagar utan utbildning drink en portion per dag när du vaknar.

Näringsvärde:

per 100 g servering
kreatin malat 95,06 g 2377 mg
- Inklusive kreatin 70,44 g 1761 mg
taurin 1 g 25 mg
vitamin B6 100 mg 2,5 mg (179%)

100938
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
5902232611717

Reviews (0)

Related products