Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 portioner 485 gram
  • Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 portioner 485 gram

Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 portioner 485 gram

255,56 kr

Kopp 16 g, portioner 30, BCAA Matrix L-leucin 4 g, 1 g L-valin, L-isoleucin 1 g, 1 g L-glutamin, Taurin 1 g.
Märke: Muscletech
Made in USA
Muscle Cell Tech Hyper Build 30 serv

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Muscleraskar, återigen lägga till sin linje av sportnäring nya formel efter träningen kreatin är TechHyper Build cell- och är en perfekt kombination av grenade aminosyror, vilket snabbar upp muskeluppbyggnad och återhämtning. Post-workout kosttillskott som används är mycket populära idag, eftersom många idrottsmän och kroppsbyggare söker förbättra muskelåterhämtning ge.
Formeln för den nya versionen saknar socker, till skillnad från den tidigare versionen, vilket gör det mer mångsidig och kan användas både i volym och definition. Dessutom är det särskilt utformade för att förbättra syntesen av ATP, kreatin mättnad av muskelmassa och bittra och samtidigt öka styrkan. Av denna anledning används av många idrottsmän och kroppsbyggare för att säkerställa operformanta bättre utan negativa återverkningar på kroppen att kompromissa med prestanda.
Ett syfte med kreatintillskott att ge din kropp en ökad tillgänglighet av ATP, vilket är viktigt för att öka motståndet snabbare. Dessutom HCL kreatin eller kreatin-hydroklorid når blodomloppet mellan 10 och 20 minuter när det tas före ansträngning.
styrkor:
Ökning av muskelanabolismen och således proteinsyntes.
Stimulerar återhämtning och muskelreparation.
Ökad retention kväve.
Är en allierad i utvecklingen av makt och motstånd.
Ingredienser Hyper Build Cell Tech 30 serv
Varje portion är omkring 16 gram, för att tillhandahålla 30 kalorier, 45 mg natrium, 18 mg kalium, en mängd av BCAA (BCAA); 4 g leucin och ett gram av valin, isoleucin och glutamin. Det ger också fyra gram kreatin-monohydrat och 1 gram kreatin HCL. Utöver andra komponenter såsom taurin, konstgjorda smakämnen, citronsyra och kokos härledda ingredienser. Natriumklorid och dikaliumfosfat ingår i blandningen av elektrolyter.
Denna nya formeln är ytterligare tre i ett, designad av Muscle. Kombinationen av kreatin, som är ansvarig för att förbättra hållfastheten och ökning av muskelmassa, öka reserverna muskel kreatin, är de grenkedjiga aminosyrorna väsentliga för konstruktionen akaricid muskelfunktion och återhämtning. Denna rapport innehåller 5 gram kreatin och 6 gram BCAA i en något ovanlig förhållandet 4: 1: 1
Användning:
Det är verkligen en mycket mångsidig tillägg eftersom det kan tas vid olika tider på dagen eller ens före träning, under träning och efter träning. Dessutom kan Cell Tech Hyper Build användas när som helst på dagen för att återhämta sig muskler.

100333
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
631656710106

Reviews (0)

Related products