EFX Kre-Alkalyn 120 kapslar
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapslar
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapslar

EFX Kre-Alkalyn 120 kapslar

144,44 kr

Märke: All American EFX

MADE IN USA

Kvantitet
Slut i Lager

Tjugofyra elitidrottare i den bulgariska nationella tyngdlyftning laget valdes ut för att delta i en klinisk prövning dubbel jämföra Kre Alkalyn Kreatinmonohydrat standard.
Efter 60 dagar, gruppen Kre-Alkalyn (med användning av 7,5 g per dag) av blod upp totalt genomsnitt på 28,25% från gruppen av kreatinmonohydrat nebuferat!
Efx Kre Alkalyn 120 kapslar
kraften bakom Kre Alkalyn är pH eller exklusivt.
Kre Alkalyn tillskott utgör ett stort framsteg i prestanda på grund av sin multi-patenterad teknik, stabilisera pH-Rätt kreatin. Vetenskapsman, Dr. Jeff Golin, fann att "buffring" pH-12 producerade en stabil molekyl kreatin. Kre Alkalyn Kreatin monohydrat är den enda produkt med ett pH på 12, eftersom dess molekyler syntetiseras med buffrande medel med användning av en lämplig produktionsprocess.

Kre Alkalyn pH justeras för att justera surhetsgraden i matsmältningssystemet. Därför förblir kreatin helt stabil, vilket innebär att din kropp tillgodogöra sig och använda den på ett effektivt sätt. Dessutom behöver den inte en mega dos Kre Alkalyn så många gånger som du föreslår idrottare med kreatinmonohydrat genomsnittsformel.
Näringskompositionen:
120 Kapslar
Serving / dag två kapslar
Totalt Gate 60
Belopp per portion% DV
Kre-Alkalyn 1500 mg
(buffrat kreatinmonohydrat)

Använd:
1 kapsel 30 minuter en kapsel före träning och efter träning.

233219

Reviews (0)

Related products