Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

19,80 kr

Märke: Dorian Yates

MADE IN EU

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Dorian Yates Vätska före träning 60 ml Shot M6Teen

Energi utan ncetare, uppfriskande smak, verklig makt!

Flytande Shot M6Teen detonera en snabb ökning i styrka och uthållighet i hela kroppen, med användning av doser av beta-alanin dominant och taurin. Slaget Blend förbättrar energinivån, vilket ger också en explosion av koffein för mental koncentration oöverträffad. Dessutom levereras den M6teen Skott med komplex eller svår vitamin B.

Beta-Alanin 5000 mg för långvarig resistens

Taurin 1000 mg för större muskelpumpningscell och luftfuktare

350 mg koffein för mental fokus

Hur fungerar det

Beta-alanin är en beta-aminosyra som kan hittas i vitamin B5. Det visade sig att beta-alanin är en betydande ökning muskel karnosin. Utvecklingen av högre nivåer av karnosin är muskelvävnad skyddas från oxidation. Sålunda ökar beta-alanin prestanda genom att öka muskelstyrkan.

Taurin har förmågan att öka blodflödet i hela kroppen. Också Taurin används som en antioxidant för kroppen att bibehålla muskelmassa under hög intensiv träning. I samband med detta kan den användas som anti-inflammatorisk.

Koffein är ett centralstimulerande används mest energi booster i världen. Koffein fungerar som en stimulans för handling och kognitiva processer kan gå igenom kroppen. Förbättrar koncentration, fokus, motorisk koordination och reaktionstiden i allmänhet. Det visade sig också att koffein förbättrar prestationsförmågan för uthållighetsidrotter.

Vitamin B3 eller Niacin är en vitamin som hjälper omvandlingen och assimilering av mat, näringsämnen och andra aminosyror till energi för din kropp. Denna energikick kan hjälpa dig att komma över dina gränser och vs låter dig ge allt du under träning. Vitamin B3 bidrar också till att sänka kolesterolet, öka hjärnans funktion och hud och förbättra rörligheten i lederna.

Vitamin B6 behövs för att kroppen ska fungera på rätt sätt, det hjälper att behandla socker, fett och protein, vilket är mycket viktigt för människor som vill lägga till muskelmassa. Vitamin B6 används också av kroppen för att hjälpa till att utveckla hjärnan, nerver och hud.

Vitamin B12 ses som en viktig vitamin eftersom den hjälper till att bekämpa minnesförlust, minska åldrande och ger en intensitet av humör genom att öka energi, koncentration och övergripande mental funktion. Vitamin B12 har visat sig ytterligare hjälp immunsystemet genom att sänka risken för tilltäppta artärer.

använda:

Man sköt 60 ml 30 minuter före träning.

Näringsvärde:

innehåll per 60 ml
vitamin B6 2,7 mg
vitamin B12 32g
Slaget Blend beta-alanin, taurin, koffein, vitamin B3 6,12 g
101114
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
5949106123440

Reviews (0)

Related products