Cellucor C4 Extreme energy 30 portioner
  • Cellucor C4 Extreme energy 30 portioner

Cellucor C4 Extreme energy 30 portioner

253,00 kr

Märke: Cellucor

Koppen 10 gram, 30 portioner

MADE IN BELGIEN

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

C4 Extreme Energy produkt före träning mer motstånd för att öka din energi på gymmet.

C4 Extreme Energy är nästa steg för dem som vill ha extra energi. Formel för närvarande två gånger koffein, mer fokus och mer motståndskraftig än 4 Original.

C4 Extreme Energy funktioner:

Beta-alanin 200 mg CarnoSyn

300 mg koffein

1 gram (NO3-T) Kreatin nitrat stöder en ökning av nivån av kväveoxid.

Vad är Cellucor C4 Extreme Energy ger energi till den mest intensiva formel 4 Extreme Energy. Extreme Energy Cellucor förpackningar 300 mg koffein för att göra plats pumpas. Cellucor har förbättrad beta-alanin till full klinisk dos.

C4 Extreme Energy skapades för dem som söker nästa nivå av explosiv energi pre-workout! Förutom att öka energimixen 4 med 300 mg koffein per portion, varje portion C4 Extreme Energy inkorporerar CarnoSyn 200 mg beta-alanin till stöd muskelstyrka för att förlänga Kreatin ackumulering av tolerans och tandad Lummer.

Skillnaden mellan alla 4 platser

Koffein vattenfri koffein vattenfri stöd energi, mental vakenhet och kognitiva uppgifter kan bidra till att uppfylla och reaktionstider. Dessutom har koffein vattenfri termogena egenskaper. Varje portion av 4 Extreme Energy ger 300 mg koffein.

Beta-alanin CarnoSyn i varje port innefattar Klinisk 4 Extreme Energy beta-Alanin CarnoSyn. Beta Alanin är en aminosyra i kroppen bildar en förening som kallas karnosin att stöden muskelstyrka. Beta alanin kan producera ibland ofarliga tillfällig stickande känsla i hela kroppen.

N-acetyl-L-tyrosin-N-acetyl-L-tyrosin är en mer löslig form av L-tyrosin, som stöder produktionen av noradrenalin och dopamin, i sin tur, att stödja den mentala och kognitiva under aktiviteter stress såsom fysisk träning.

Extraktet av roten av Rauwolfia formulerade rauwolscin innehåll, är det liknande struktur med Yohimbine. Är en stimulator som ingrediens linjära effekter som utlöser frisättning av en signalsubstansen serotonin starkt kallas noradrenalin fettförbränning. Produktion av noradrenalin upprätthålla en positiv effekt på humöret och eufori. Effekterna kan förstärkas av koffein och andra stimulantia ingredienser.

Toothhed Lummer (standardiserat för Huperzin A) innehåller en naturlig källa till huperzin A, som är en aktiv förening som kan bidra till att stödja minne och inlärning. Det anses vara en nootropa ingrediens.

Niacin är en vitamin av B-gruppen av vitaminer kallas också vitamin PP

Vitamin B6, är även kallad pyridoxin ett vattenlösligt vitamin som bildar en del av B-komplexet, deltar i syntesen av nukleinsyror och proteiner med väsentliga roller i kroppen, stödjer syntes av neurotransmittorer såsom norepinefrin, GABA, serotonin, dopamin och histamin .

Näringsvärde:

L-tyrosin 15 mg
vitamin B6 1 mg
folat 200 mcg
Vitamn B12 2,5 mcg
Kreatin microlizat 3409 mg
av kreatin 3000 mg
Beta-alanin CarnoSyn 2000 mg
citrullin malat 2000 mg
i vilken citrullin 1199 mg
L-tyrosin 500 mg
koffein vattenfri 300 mg
Panax Ginseng Root Extract 75 mg
Kakao fröextrakt 75 mg
Toothhed Lummer 5 mg
101078
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
842595111590

Reviews (0)

Related products