Nitro Tech 4lb 1.81 Kg Naturally Flavoured | MuscleTech

  420,00 kr

  Koppen 45 gram, ca 41 delar, 6,8 g BCAA, 3 g kreatin monohydrat.
  MADE IN USA
  Märke: MuscleTech

  Arome
  Kvantitet
  Slut i Lager

  Introducerar en ny produkt Muscle Nitro-Tech Performance Series 4lb Naturligt Smaksatt 1.81kg, denna innovativa formel med naturlig smak, innehåller inga artificiella sötningsmedel eller konstgjorda färgämnen. Liksom den ursprungliga nitro-TECH Performance Series, varje portion denna formel Ren erbjuder allt du vill öka styrkan och förbättra återvinningen: 30 gram premium vassleprotein, 6,8 g av BCAA (3,3 g leucin) , 3 g kreatinmonohydrat, och 5 g av glutamin prekursor.
  Till skillnad från konkurrerande produkter, Nitro-Tech Naturligt Smaksatt bearbetas kallt och mikrofilter för mindre fett, kolhydrater, laktos och andra orenheter. I kombination med den nya formeln med naturliga smaken, är det renaste Nitro-TECH.
  Nitro-Tech är namnet nr. 1 i utförandet av proteinet är proteinet en överlägsen formel Muscle ren. Högkvalitativt protein kommer huvudsakligen från vassle och isolerade peptider, två av den renaste formen tillgängliga. Denna kraftfulla kombinationen är 70% mer kreatin / vassleprotein än vanligt. Nu samma stora formel finns i en ny serie av naturliga, utan konstgjorda smakämnen och inga konstgjorda färgämnen.
  Filtreringsteknik flerfasig
  Varje portion av Nitro-Tech Naturligt Smaksatt innehåller 30 gram protein, peptider huvudsakligen från vassleproteinisolat och vassle. De har flera fördelar jämfört med andra former av protein.
  Först absorberar det snabbt och med högsta biologiska värdet kan kroppen lätt tillgodogöra sig aminosyror protein för att bygga muskler på allvar imponerande.
  Gör NitroTech Performance Naturligtvis Smaksatt ett perfekt val som en efter träningen protein och att tända muskelproteinsyntes som helst under dagen.
  Naturligt NitroTech vassleprotein Smaksatt filtrerades med användning av en flerstegs filterteknik för låg fetthalt, laktos och föroreningar billigare än andra proteinkällor. Dessutom är det tillverkas enligt cGMP standard som krävs för alla kosttillskott för att säkerställa kvaliteten och integriteten.
  Naturligtvis Smaksatt NitroTech utarbetas noggrant av experter i ett av de viktigaste husen i världen smaker utan att använda konstgjorda färgämnen eller sötningsmedel. Oavsett om du dricker efter träning eller använda den för att börja dagen, vi är övertygade om att du kommer att njuta överlägsen smak det ger NitroTech Naturligtvis Smaksatt!
  Nutrition Fakta:

  Portionsstorlek: 1 kopp 45g
  kalorier150
  Kalorier från fett25
  totalt fett2,5 g av 4%
  mättat fett1,5 g av 8%
  kolesterol80 mg 27%
  hela kolhydrat3 g 1%
  kostfiber1 g 2%
  sockerarter2 g
  protein30 g 60%
  kalcium165 mg 17%
  järn8 mg 4%
  natrium230 mg 10%
  Nitro-amino Matrix
  L-leucin3,3 g
  L-isoleucin1,8 g
  L-valin1,7 g
  kreatinmonohydrat3 g

  100453
  2019-06-12

  Reviews (0)