Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter

  266,67 kr

  Betjänar 4 tabletter, 88 portioner. Vi rekommenderar 4 tabletter före träning (övning) och 4 tabletter efter träningen.
  Märke: Gaspari Nutrition
  Made in USA
  aminomax 8000 Gaspari

  Kvantitet
  Slut i Lager

  Gaspari Aminomax 8000 är en del av aminosyror är ett tillägg av högsta kvalitet berikad med taurin och leucin, som innehåller aminosyrakomplexet av högsta kvalitet för professionella idrottare, kroppsbyggare, idrottare av kampsport och kampsport. En aminosyra näringsämne billigare skapas baserat på vasslaproteinhydrolysat, vilket ger en vinst i muskelmassa, ökad styrka och muskelstyrka och snabbare återhämtning. Varje portion innehåller 8 gram aminosyror! De bästa aminosyror för muskeltillväxt.
  Super Hight prestanda. Designad för avancerade idrottsmän och kroppsbyggare. 91% hydrolyserad vassleprotein med leucin och taurin förbättras ytterligare. Främjar ökar i storlek, styrka och uthållighet. 8 gram av aminosyror per portion.
  Tillämpade proteinmolekyler (di-tri- och individuella aminosyror) är mycket väl absorberas i kroppen och snabbt levereras till musklerna.
  L-leucin är en av de grenade aminosyror (BCAA) och anses vara den mest effektiva aminosyra BCAA som effektivt förhindrar muskelförlust. Därför är det ingen överraskning att L-leucin är så populär bland professionella kroppsbyggare. L-leucin, främjar läkning av ben, hud och muskelvävnad efter skada och är ofta rekommenderas för konvalescens och / eller efter operation.
  L - Taurin är den mest förekommande aminosyran i kroppen. Det är en viktig beståndsdel av gallsyran är väsentligt för bindning av fetter och fettlösliga vitaminer. L-taurin bistå i väl fungerande myokardium, upprätthålla stabilitet och reglerar cellmembranet av hjärnceller. L-taurin kan också öka effekten av insulin, förbättrar glukostolerans och öka koncentrationer av antioxidant, som är viktigt för att öka muskelmassan. Kom ihåg att varje övning minskar muskel taurin det därför är mycket viktigt att komplettera med amino Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tabletter 4 tabletter före träning och efter träning.

  Nutrition Fakta:
  AminoMax Blend 8000

  värde Ström32 kcal
  protein8 g
  AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
  taurin2750 mg
  kreatin-monohydrat2750 mg
  Vassleprotein indunstades2750 mg
  kaseinmiceller9 mg
  Vassleproteinhydrolysat1 mg
  glutamin4 mg
  BCAA12 mg


  Forum, diskussioner och åsikter rubricareview förvänta sig.

  13293407

  Reviews (0)