Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter

266,67 kr

Betjänar 4 tabletter, 88 portioner. Vi rekommenderar 4 tabletter före träning (övning) och 4 tabletter efter träningen.
Märke: Gaspari Nutrition
Made in USA
aminomax 8000 Gaspari

Kvantitet
Slut i Lager

Gaspari Aminomax 8000 är en del av aminosyror är ett tillägg av högsta kvalitet berikad med taurin och leucin, som innehåller aminosyrakomplexet av högsta kvalitet för professionella idrottare, kroppsbyggare, idrottare av kampsport och kampsport. En aminosyra näringsämne billigare skapas baserat på vasslaproteinhydrolysat, vilket ger en vinst i muskelmassa, ökad styrka och muskelstyrka och snabbare återhämtning. Varje portion innehåller 8 gram aminosyror! De bästa aminosyror för muskeltillväxt.
Super Hight prestanda. Designad för avancerade idrottsmän och kroppsbyggare. 91% hydrolyserad vassleprotein med leucin och taurin förbättras ytterligare. Främjar ökar i storlek, styrka och uthållighet. 8 gram av aminosyror per portion.
Tillämpade proteinmolekyler (di-tri- och individuella aminosyror) är mycket väl absorberas i kroppen och snabbt levereras till musklerna.
L-leucin är en av de grenade aminosyror (BCAA) och anses vara den mest effektiva aminosyra BCAA som effektivt förhindrar muskelförlust. Därför är det ingen överraskning att L-leucin är så populär bland professionella kroppsbyggare. L-leucin, främjar läkning av ben, hud och muskelvävnad efter skada och är ofta rekommenderas för konvalescens och / eller efter operation.
L - Taurin är den mest förekommande aminosyran i kroppen. Det är en viktig beståndsdel av gallsyran är väsentligt för bindning av fetter och fettlösliga vitaminer. L-taurin bistå i väl fungerande myokardium, upprätthålla stabilitet och reglerar cellmembranet av hjärnceller. L-taurin kan också öka effekten av insulin, förbättrar glukostolerans och öka koncentrationer av antioxidant, som är viktigt för att öka muskelmassan. Kom ihåg att varje övning minskar muskel taurin det därför är mycket viktigt att komplettera med amino Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tabletter 4 tabletter före träning och efter träning.

Nutrition Fakta:
AminoMax Blend 8000

värde Ström 32 kcal
protein 8 g
AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
taurin 2750 mg
kreatin-monohydrat 2750 mg
Vassleprotein indunstades 2750 mg
kaseinmiceller 9 mg
Vassleproteinhydrolysat 1 mg
glutamin 4 mg
BCAA 12 mg


Forum, diskussioner och åsikter rubricareview förvänta sig.

13293407

Reviews (0)

Related products