• Ny
Vitargo Pure 2 kg
  • Vitargo Pure 2 kg

Vitargo Pure 2 kg

275,00 kr

Märke Vitargo

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Vitargo Pure är en patenterad formel av kolhydrater för att ge din kropp den extra energi den behöver under och efter träning.

Oavsett om du är en uthållighetsidrottare som letar efter mer energi eller en kroppsbyggare som snabbt vill fylla på glykogenlagren och nå en glykemisk topp för ökad proteinsyntes och muskelökning, är Vitargo Pure för dig, liksom för tusentals elitidrottare, inklusive styrkelyftare , konkurrenskraftiga kroppsbyggare och olympiska medaljörer.

Vitargo Pure 2 kg fördelar:

Kolhydrat med hög molekylvikt

70 % påfyllning av glykogenreserver

Det orsakar inte gastrointestinala problem

Snabbare matsmältning med 80 %

Ingen känsla av uppblåsthet

Prestanda utökas med 30 %

Kliniskt testad vid Karonlinska Institutet i Stockholm anses Vitargo vara en av de bästa kolhydraterna för idrottare. Dess molekylära struktur är större än den som finns i de flesta kolhydrater, vilket gör att den kan passera snabbare genom matsmältningssystemet och absorberas i blodet, så att din kropp kan ta emot den extra energin snabbare, vilket förbättrar prestandan och påskyndar återhämtningen.

Vitargo Pure erbjuder rena Vitargo-kolhydrater utan tillsatser och praktiskt taget noll sockerarter, noll fetter och noll proteiner. Vitargo kommer i ett bekvämt pulver, så att du kan lägga till så mycket du behöver i din proteindryck eller shake, beroende på hur mycket du vill ladda upp med kolhydrater.

Vitargo rekommenderas därför för alla typer av idrottare. Oavsett om du förbereder dig för en professionell tävling eller tränar hårt i gymmet kommer Vitargo att ge dig den fördel du behöver för att komma ut på topp.

Administrering: 1 portion 72g pulver till cirka 600-800 ml vatten.

Varning: Får inte användas av personer under 18 år, gravida eller ammande kvinnor!

Näringsdeklaration:

Vitargo Pure 2 kg

Portionsstorlek 1 portion 72g

Näringsdeklaration
Energi
1150 kj
Energi
270 kalorier
fetter
0 g
varav mättad
0 g
KOLHYDRAT
66 g
varav sockerarter
0 g
varav stärkelse
65,5 g
proteiner
0 g
Salt
0 g

Övriga ingredienser: VITARGO, kornstärkelse (Vitargo), kaliumglukonat, magnesiumglycerolfosfat, fosfater, citronsyra, trinatriumcitrat, sötningsmedel (acesulfam K och sukralos)

102142

Särskilda referenser

ean13
7330814001003
Ny produkt

Reviews (0)

Related products