USA Sports Labs Cutting Edge 120 kapslar
  • USA Sports Labs Cutting Edge 120 kapslar

USA Sports Labs Cutting Edge 120 kapslar

220,00 kr

Märke: USA Sports Labs

MADE IN USA

Kvantitet
Slut i Lager

Cutting Edge är ett naturligt fett brännare, men mycket effektivt. Dessutom har det en aktivitet som stöder fungerande lever, det kardiovaskulära systemet, reglera hormonnivåer och subkutan avlägsna vatten. Beredningen är fri från konstgjorda smaker, färger och konserveringsmedel. Cutting Edge har en kombination av aminosyror, stark naturlig diuretikum och lipo-synergistisk ingrediensen med en hög nivå av L-karnitin, kolin, inositol, lecitin, linolsyra, L-metionin och många andra. Loading Vitamin B6, kalium, L-karnitin, lecitin, kolin, inositol, L-metionin, Uva Ursi lämnar Buchi frukt av enbär, Betain HCL, finns i en tablett lättare att svälja.

Friska och effektiv fett minska onödig

Brännare på säkra vegetabiliska ämnen

Ta bort ackumulerat subkutan vatten

Inga kontroversiella ämnen

Främja få energi från fett

Reglerar elektrolyten

Främjar avgiftning av kroppen

säger motion

maximera metabolism

Vitamin B6 - är ett koenzym för många enzymatiska förändringar i kroppen, inklusive transa och dekarboxylering av aminosyror. Särskilt viktigt är dess deltagande i omvandlingen av tryptofan, som producerar serotonin och nikotinsyra. Det är viktigt i processen för fosforylering påverkar glykogenesen och glykogenolys i muskel spelar en viktig roll i immunsystemet och hematopoetiska processer. Det minskar utsöndringen av prolaktin, vilket har en negativ effekt på män. Pyridoxin bristsymtom är ospecifika lesioner i huden, svullnad av tungan och munnen, kramper, anemi eller megaloblastisk microcitica opigmenterade, polyneuritis depression. Dess frånvaro kan främja utvecklingen av oxalat urolitiasis.

L-karnitin - en hämmande effekt på processen för bildandet och lagringen av fett. Det påverkar också acceleration av förbränningen / oxidationen av fettsyror i cellens energicentrum (mitokondrier). Trots sin styrka, inte orsakar en jojo effekt! Vi rekommenderar användning av aerob träning innan.

lecitin- kroppen är den grundläggande källan till kolin i kroppen att producera acetylkolin - en signalsubstans viktig. Detta ämne är ansvarig för flödet av signaler mellan nervceller, mental aktivitet, koncentration och inlärning. Acetylkolin är en signal både sändare mellan nerv- och muskelceller är ansvariga för muskelstyrka och effektiviteten i deras arbete. Lecitin tillskott kan orsaka förhöjda nivåer av acetylkolin, beror på vilken kroppen bättre tolerera effekterna av nervositet. Under stress eller intensiv mental ansträngning, efterfrågan på lecitin ökning två gånger. Lecitin spelar en viktig roll i transporten av fett i blodkärlen, vilket underlättar den effektiva rörelser för deras blodomloppet.

Kolin - hjälper formuläret och upprätthålla normal cellstruktur, kontroll muskelfunktion, andningsorganen, hjärtfunktion och hjärna minne. Enligt forskning, förbättrar kolin långtidsminnet. Vissa experter hävdar att en kost som innehåller stora mängder av kolin finns (kost ägg) kan minska risken för demens, demens karakteristiska för Alzheimers sjukdom. Även kolin tilldelas en roll för att minska risken att utveckla cancer. Dessutom kolin delta i regleringen lipidmetabolismen. Den har också en positiv effekt på leverfunktionen. Det rekommenderas särskilt i en överbelastning av levern på grund av användningen av en felaktig kost, stodgy, alkohol eller droger.

Inositol - är en naturlig förening som krävs för en väl fungerande vår kropp. Förbättrar humöret, reglerar det endokrina systemet, minska dåliga kolesterolvärden och stimulerar regenerering av alla vävnader i kroppen. Dessutom är det nödvändigt för en väl fungerande reproduktiva systemet av män och kvinnor, så det kallas ibland vitamin fertilitet.

Metionin - är en viktig ingrediens för syntes av glutation, en av de mest viktiga föreningar inom ramen för skydd av kroppen mot fria radikaler och toxiner. Det verkar som om förvaltningen av metionin samtidigt använda Paracetamol (eller andra droger i denna grupp) kan skada levern och njurarna, förebygga försämring. Det används ibland i fall av förgiftning hepatoxic droger, alkohol och ammoniak. Stödjer de naturliga processerna för regeneration av bindväv, hud, hår och naglar. Ofta används för att lindra symptomen av akne.

Linfrö - är rikt på mukösa föreningar, proteiner, steroler, organiska syror (inklusive askorbinsyra), enzymer, mineralsalter (inklusive magnesium, zink, järn). I de viktigaste, ian, är rika på olja, som innehåller glycerider av omättade syror (inkluderande linolensyra, linolsyra), glycerider av mättade fettsyror och vitamin E och fytosteroler som finns i fröna från slem som täcker slemhinnorna i matstrupen, skydda dem saltsyra mage mot verkan av reducerande det inflammatoriska svaret.

Klorofyll - stöder kroppens naturliga avgiftning och rensning. Det binder till och effektivt ta bort toxiner och pesticider, herbicider, tungmetaller (inklusive mycket giftigt bly, kvicksilver, kadmium, arsenik, uran) och farliga bifenylderivat.

Grönt te - katekiner som finns i grönt te hämmar enzymet kallas katekol O-metyl-transferas eller COMT, som gradvis decompose fettförbränning hormon, norepinefrin. Eftersom grönt te är rikt på katekinerna bidrar till att öka nivåerna av noradrenalin, för att upprätthålla en hög nivå och förlänga termisk uppkomst. Det visade också att det finns en synergistisk interaktion mellan koffein och katekiner i grönt te (särskilt EGCG) i grönt te, som ökar kalorierna som energi. Dessutom visade det sig att kombinationen av koffein och EGCG i grönt te signifikant ökar den metaboliska hastigheten vid vila.

dosering:

1 tablett dagligen före träning

Näringsvärde:

Total tablett: 120 enheter

Portioner: En tablett

Vitamin B6 (pyridoxin-HCl form) 20 mg 1000%

Kalium (som sulfat) 100 mg 12%

775 mg L-karnitin Complex

250 mg Lecitin

Komplex Kolin 250 mg

Komplex Inositol 250 mg

50 mg metionin

Linfrö pulver 50 mg

Naturlig blandning av växt (Uva Ursi, Buchu, Doggrass, Conrsilk, hortensia rot, frukt av enbär) 250 mg

Persilja extrakt 100 mg

Klorofyll 1000 mcg

2336599

Reviews (0)

Related products