OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 kapslar
  • OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 kapslar

OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 kapslar

96,00 kr

Märke: Ostrovit

TILLVERKADE I EU

Kvantitet
Slut i Lager

OstroVit CLA + grönt te + L-karnitin är ett kosttillskott för fysiskt aktiva människor som innehåller konjugerad linolsyra (CLA), grönt tebladsextrakt och L-karnitin.

Innehåller 90 kapslar i förpackningen!

1 portion = 1 kapsel

OstroVit CLA Grönt te och L-karnitin

CLA - konjugerad linolsyra har en aktivitet som stöder tillväxten av muskelmassa och hjälper till att bränna onödig fettvävnad. CLA är en mycket kraftfull antioxidant - den visar cirka 100 gånger mer antioxidantaktivitet än vitamin E, vilket hjälper till att hämma bildandet av fria radikaler och fördröjer kroppens åldrande. Dessutom förbättrar CLA benmineralisering och har förmågan att normalisera blodsockernivån.

GREEN TEA - grönt te-extrakt innehåller en stor mängd polyfenoler, som har en stark antioxidant effekt. Den har förmågan att rena fria radikaler, vilket påskyndar kroppens åldrande. På grund av detta faktum hjälper grönt textrakt att minska och fördröja kroppens åldrande. Dessutom stöder extraktet av grönt te immunförsvaret. Grönt te-extrakt stöder effektivt processen att bränna kroppsfett, hjälper till att stimulera processen att bryta ner fettceller.

L-KARNITIN är en organisk kemisk förening från gruppen aminosyror som förekommer naturligt i vår kropp. Karnitin är ett ämne som hjälper till att bränna kroppsfett. Fettsyror som bärs av L-karnitin oxideras i mitokondrier - centra för cellulär energi. När L-karnitin konsumeras känns en ökning av energi. Användningen av produkten hjälper till att förhindra fettavlagring.

egenskaper

Stöder fysiska och mentala förmågor.

Hjälper till att förkorta regenereringstiden efter träningen.

Det är involverat i att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt.

Stöder glukosmetabolism.

Det har en positiv effekt på kroppens immunitet.

Näringskomposition:

För portioner
CLA-konjugerad linolsyra-etyletyl 300 mg
- varav CLA (80%) 240 mg
Extrakt för grönt teblad 200 mg
- Inklusive polyfenoler (50%) 100 mg
- Inklusive koffein (9%) 18 mg
L-karnitin 138 mg
1435
2020-06-08
Ny produkt

Reviews (0)

Related products