Ostrovit Green Tea 1000 90 tabletter
  • Ostrovit Green Tea 1000 90 tabletter

Ostrovit Green Tea 1000 90 tabletter

77,78 kr
90 tabletter, ren extrakt 1000 mg / tablett
Märke: Ostrovit
TILLVERKAD I EU
Kvantitet
Slut i Lager

Ostrovit Grönt te är ett kosttillskott som innehåller en högkoncentrerad extrakt av grönt te blad. Varje tablett innehåller 1000 mg ren extrakt. Grönt te innehåller en stor mängd polyfenoler, som har en stark antioxidant effekt. Det har förmågan att rensa fria radikaler som påskyndar åldrandet kropp. På grund av detta, extrakt av grönt te bidra till att minska och fördröja åldrande kropp.
90 tabletter i förpackning!
1 portion = 1 tablett av
1000 mg extrakt till en tablett
grönt te Ostrove
Kanske läser denna text åtminstone en gång i ditt liv, du känner en stor variation av gröna teblad. Inte många vet, men det är en av de mest hälsosamma och mest fördelaktigt för vår kropp av populära växter. Grönt te är full av antioxidanter (antioxidanter) och värdefulla näringsämnen som starkt påverkar vår kropp. Förbättra funktionen av nervsystemet, främja lipolys, minska risken för cancer, en positiv effekt på hjärnan och även främja hjärt-kärlsystemet.

Grönt te i beredningen innehåller en stor mängd polyfenoler, som har en stark antioxidant effekt. Det har förmågan att rensa fria radikaler som påskyndar åldrandet kropp. På grund av detta, extrakt av grönt te bidra till att minska och fördröja åldrandet av kroppen. Dessutom stöder grönt te-extrakt immunförsvaret. Dessutom grönt te effektivt stödja fettförbränning process, bidra till att stimulera nedbrytningen processen av fettceller och förhindrar deras åter expansion.

Ostrov egenskaper Grönt te
kan motstå reaktions lipolys (nedbrytningen av fett)
Acceptera fettförbränning processer
är en kraftfull antioxidant
Det har förmågan att rensa fria radikaler
positivt bidrag till det kardiovaskulära systemet
233358

Reviews (0)

Related products