OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter
  • OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter

OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter

146,67 kr

90 kapslar, en kapsel / dag
varumärke: Ostrovit
MADE IN EU

Kvantitet
Slut i Lager

Ostrov Coleus forskohlii är ett kosttillskott tabletter komplettera din kost med indiska nässlor rotextrakt (Coleus forskohlii). Denna anläggning kan hittas i tropiska och varma tempererade regioner i länderna i Sydostasien. Den första terapeutiska materialet erhålls huvudsakligen från rötter, som samlas i det skede av koncentration.
90 tabletter i förpackning
1 tablett = 1 betjänar
en av de bästa kända adaptogens
forskolin - Indisk nässla
Supplement OstrovDet är standardiserad för 10% forskolin. Den aktiva ingrediensen är en som har en effekt på adenylylcyklas produktion, som är associerad med cellmembran. Moderenzymet är andra enzymer som stimulerar tillväxten av muskelmassa till uppsättningen, samt initiering av fett brinnande processer. Det finns också frisättningen av fettsyror från fettceller. På grund av detta använder muskeln fett för att generera energi. Detta möjliggör betydande lager av överflödigt fett för
energiproduktion som ger arbetande muskler. Detta är särskilt viktigt i feta individer. Den aktiva substansen i Coleus forskohlii fungerar också Ostrov fungerande sköldkörtelhormoner, som påverkar regleringen av ämnesomsättningen. Sköldkörtelhormoner är till stor del ansvarig för kroppens ämnesomsättning och psykomotorisk aktivitet. Som sköldkörtelfunktioner mer effektiv, mer fett vi bränner.
Ostrov Coleus forskohlii rekommenderas särskilt för personer som är fysiskt aktiva för att påskynda minskningen av överdriven kroppsfett och ökad muskelmassa. Ingrediens preparatet kännetecknas också av en fördelaktig effekt på aktiviteten hos andningssystemet eller sköldkörtel.
Ostrove egenskaper Forsk Coleus
ökar den metaboliska hastigheten
inhiberar syntesen av fett i den så kallade gula bred
stimulerar bukspottkörteln
stimulerar utsöndringen av sköldkörtelhormon
främjar lipolys
Adaptogen kraftfulla

användningar en portion ( en tablett) per dag.
Nutrition Fakta:

Indiska nässlor root extrakt 200 mg
- inklusive forskolin (10%) 20 mg
233641

Reviews (0)

Related products