Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 portioner
  • Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 portioner

Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 portioner

286,67 kr

Kopp 16,6 g, 20 portion, BCAA 2: 1: 1 5 g, 3 g L-citrullin, CarnoSyn 1,6 g
Märke: Kaged Muscle
MADE IN USA
Muskel I Kaged BCAA Kaged 20 serv

Arome
Kvantitet
Slut i Lager

Tillverkad i en produktionsanläggning med god tillverkningssed i Idaho USA tillägg till KAGED MUSCLE inkluderar citrullin , karnitin, kreatin och en mängd andra produkter. Lagets uppmärksamhet riktades omedelbart till Kaged grenkedjiga aminosyror.
IN-KAGED Nutrition och ingredienser :
kopp har 10 kalorier (2 gram kolhydrat) och 5 gram leucin, isoleucin och valin jästa i ett förhållande av 2: 1: 1.
En annan Matrix Pump det Endura 3 gram citrullin, 1,6 gram beta-alanin (CarnoSyn) och en halv gram pulver kokos vatten.
Då det finns Neuro-energimatris tillverkad av en g taurin, en-halv gram av L-tyrosin och 124 mg koffein från gröna kaffebönor.
Det finns andra olika ingredienser: citronsyra, smakämnen, naturliga smakämnen, extrakt från roten av betor färg, havssalt, kiseldioxid och kalciumsilikat (klumpförebyggande medel), stevia (naturligt sötningsmedel), sukralos (artificiellt sötningsmedel), och solroslecitin (för amestecabilitate).
Det är värt att understryka att ingen soja och inga konstgjorda smaker och färger, men fortfarande innehåller sukralos.
Kaged bita-Kaged Intra träning
Fördelar och effekt:
BCAA Apis själva är relaterade till att förbättra muskel retention, koncentration och uthållighet under ett träningspass. Varför fermenteras? Det verkar som om detta kan förbättra upplösningen av BCAA och kan resultera i färre små peptider, som vissa människor kommer att oroa som kan generera ett immunsvar när de konsumeras.
- Citrullin är också betydelsefullt, inte bara för att det är jäst. Citrullin är relaterad till cirkulations hälsa och kanske en ökad styrka och erfarenhet, i genomsnitt BCAA Citrullin innehåller endast ett gram men-KAGED har tre gram. Nu visar studier mest nytta med sex gram, men det är fortfarande en av de mest effektiva doser av citrullin har InKaged BCAA.
- Beta-alanin kan förbättra och uthållighet, och några av dem binda hypertrofi, även om detta kan bero på att personer som tar tenderar att absorbera fler reps än annars.
- Pulver vattenkokosolja är en källa av kalium och magnesium, och medan 500 mg som tillhandahåller mindre än 1% av RDI är mineral, är det fortfarande ungefär halv den mängd som du hittar i ett glas Gatorade.
Bästa tips:
Nutrition drivs inom träning.
Sedan finns ENDURA-PUMP MATRIX. Koffein som ger energi - det finns en större mängd koffein som du hittar i 1,5 koppar kaffe. Vad är coolt är som också innehåller ett gram taurin, som bidrar till att förbättra blodflödet och fysisk kapacitet.
Slutligen är det tyrosin också ett njutningsmedel. Studier tyder på att det kan hjälpa kroppen hantera stress och öka kunskapen och koncentration.
Närings sammansättning:
Muskel i Kaged BCAA Kaged 20 Serv fakta


Vägbeskrivning:
Blanda 500 ml vatten i en kopp och konsumera under träning under en hel dag eller dagar av vila.

100236
2019-06-12

Särskilda referenser

ean13
094393450627

Reviews (0)

Related products