Kaged Muscle Amino Synergy 30 serv + Caffeine

  277,78 kr

  Brand Kaged Muscle
  Made in USA

  Amino Synergy KagedMuscle 30 serv

  Arome
  Kvantitet
  Slut i Lager

  En ny generation av aminosyror stöder muskel Muscle Amino Synergy Kaged 30 serv
  EAA jäst ursprung och vegan
  främjar hälsosam
  muskelstöd proteinsyntesen
  naturliga smaker att smaka fantastiska
  Amino Synergy 30 Kaged tjänsten från Muscle är en av de mest intressanta utvecklingen bodybuilding rike vetenskap. När du trycker din kropp till max varje dag, du förtjänar högsta kvalitet aminosyror som du kan få för att mata dina ansträngningar och det är precis vad du får med den senaste innovationen från Muscle Kaged. Amino Synergy är en avancerad formel av essentiella aminosyror (EAA) med väsentligen hela spektrumet, vilket ger fermenterad EAA och vegan vänliga.
  Amino Muscle Synergy Kaged
  Varför du behöver aminosyror
  Aminosyror, byggstenarna i proteiner, är proteiner i sin renaste form. De är proteiner som representerar 20% av vår kropp. Protein spelar en avgörande roll i många biologiska processer, som bildar väsentliga komponenter i muskler och cellmembranen och är väsentliga i ämnesomsättningen.
  Sintezarea förvärva aminosyror från sin kropp (icke-essentiella aminosyror) eller genom intag dem (aminosyror) i livsmedel, drycker och kosttillskott. Din kropp kan inte göra essentiella aminosyror - måste erhållas från livsmedel och kosttillskott. Det är därför så viktigt att idrottsmän och kroppsbyggare att konsumera en hög kvalitet aminosyra källor såsom Amino Synergy.
  Inte alla aminosyror är desamma!
  Sanningen är att inte alla aminosyror är skapade lika, Kaged Muscle har åtagit sig att tillhandahålla kvalitetsprodukter och stöds inte av vetenskapen för att hjälpa individer att leda en hälsosam livsstil och alltid sätta kvalitet före vinst. Att formulera en högre standard och erbjuda idrottare bara kvalitetsprodukter och högeffektiva rena. Med tanke på detta engagemang för kvalitet har Muscle Kaged laget föreslagit att utveckla formuleringar av aminosyror topp som kommer att bidra till att ta din kropp till nästa nivå.
  Muscle Kaged
  Baserat på styrkan tekniker jäsning branschledande Kaged Muscle kan ge aminosyror och växt högkvalitativ jästa. I själva verket är det denna metod som är en kritisk differentiator mellan de flesta aminosyror ledande produkter och den senaste generationen Amino Synergy formel.
  Den ceAmino Synergy
  Vegan
  naturliga smakämnen
  Inga artificiella färger
  Gluten
  smakar fantastiskt
  aminosyror viktigt ULTRA PREMIUM
  Matris AjiPure MP9 från Amino Synergy är utformad för att ge alla de nio essentiella aminosyror: L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-fenylalanin, L-metionin, L- histidin och L-tryptofan. Denna aminosyra hjälper stödmatris proteinsyntesen Att främja friska muskler och samtidigt stödja din fysiska mål.
  Hur functioneazaAmino Synergy produkt från Muscle Kaged främjas av Kris Gethin
  Tjänst + Koffein Amino Synergy 30 formuleras med en matris berikad med leucin EAA. MP9 stöder mTOR-signaleringsvägen och proteinsyntes. MTOR, den mammalian target of rapamycin eller det är den viktigaste regulatorn av proteinsyntes. Denna väg styr signalerings stark anabol och katabolisk skelettmuskel, reglering muskel hypertrofi (tillväxt) och muskelförtvining (uppdelning). Amino Synergy erbjuder en kombination av EAA platser berikad leucin för att bekämpa muskelnedbrytning och stödja proteinsyntesen, så att du kan börja att maximera de resultat du arbetar hårt i gymmet och på fältet.
  Amino Synergy 30 serv
  Förbättrar proteinsyntesen.
  Amino Synergy är en avancerad formel, designad för någon sport som syftar till att främja och upprätthålla friska muskelproteinsyntes. Förutom MP matris 9 aminosyror innovativ helt nytt spektrum, ger detta starka formeln också 500 mg pulver av kokos vatten.

  Denna rena formel innehåller inga konstgjorda smaker och färger, använder en exklusiv kombination av ingredienser och banbrytande teknik för en mångsidig, utmärkt smak, som du kan använda när som helst på dygnet.

  Liksom alla Kaged Muscle, kvalitet, renhet och sammansättning är garanterad 100%. Du vet att du får alla de bästa från Kaged Muscle.
  Nutrition Fakta:

  30 portioner+ koffein
  betjänar1 gram cupa6.2
  totala portioner30
  kalorier30
  totala carbodydrati2 gram
  totalt socker0,5 gram
  AJIPURE MP9 EAA MATRIX3 gram
  L-leucin, L-lysin acetat, L-valinL-isoleucin, L-treonin
  L-fenylalanin, L-metioninL-histidin, L-tryptofan
  Coconut Water Powder500 mg
  PurCaf Organic Koffein124 mg
  100903

  Reviews (0)